Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi fantastik yaratığı beslemek isterdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela ben en başta bi "gremlin" beslemek isterdim, keşke gerçek hayattada onlardan olsa :)

bide diğer uçuk fantezim keşke sadık bi "alien" ım olsaydı :)
düşünsenize yanınızda 2,5 metrelik bi yaratığa tasma takmışsınız gezdiriyosunuz :) karizmayı düşünün... :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
Arka bahcede dragon fena olmazdı valla :D[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
Kollarını hayvan gibi açmış bir mephito fena olmazdı.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Mesaj tarihi:
dragon beslemek isterdim ama tabi o mu seni besler sen mi onu bilemeyiz... en iyi ihtimalle kanka olabilirsin babayla :)[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
hmm elf desem?
Tamam tamam taşlamayın...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Aklıma gelmedi deil...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Tauren :P koyun bayramındada işe yara :P

Red dragon veye Imp[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
  • Yeni Oluştur...